24/7 Motion & Fitness

I Motion & Fitness finder du et bredt udvalg af helt nye maskiner til kredsløbs- og styrketræning samt vægte, bolde og ribber. Derudover er der et separat lokale til indoor cycling hvor der på ugebasis er planlagte cycling timer til alle behov. Vi tilbyder også yoga og fitness boksning.

Vi tilbyder instruktion og programplanlægning ved vore DGI uddannede instruktører og du vil løbende have mulighed for opfølgning på dit program, så du kan forbedre din form afhængig af dine mål. Endeligt kan du søge råd og vejledning hos frivillige terapeuter ifm. eksempelvis skader og livsstilsguide.

24/7 Motion & Fitness er en del af Fjelstrup Idrætsforening og har til huse i splinternye lokaler i Fjelstrup Kultur- & Idrætscenter. Foruden selve motionslokalet er der også tilknyttet et separat lokale til indoor cycling.

Motion og Fitness lokalerne er for alle målgrupper – uanset om du er ung eller gammel – uanset om du er medlem for hyggens skyld eller for at komme i form – der er plads til alle!

Motionscenteret er foreningsdrevet, dvs. man skal være medlem for at kunne benytte faciliteterne. Alle medlemmer får udleveret en personlig nøglebrik, således at de kan komme og benytte stedet døgnet rundt – heraf navnet.

Bliv medlem og få adgang til Motion & Fitness 24 timer i døgnet.

Kontakt

fjelstrup247@gmail.com

Formand
Brian Christensen
25709313
vab@nypost.dk

Adresse
Stadion Alle 2
6100 Haderslev

https://fmf.fjelstrup.dk/

https://www.facebook.com/fjelstrupmotion