Forsamlingshus og Café

Fjelstrup Kultur- & Idrætscenter er nu igen klar til bookninger i nybygget og nyrenoveret Forsamlingshus og Café.

Fjelstrup Forsamlingshus
Det nyrenoverede forsamlingshus har plads til 100 spisende gæster, og har fået et stort og splinternyt og lækkert køkken. Derudover, er der i hele forsamlingshusets længde bygget en ny dejlig terrasse. Vi tilbyder ved leje af forsamlingshuset, at du også kan leje hele hallen med for blot 700 kr ekstra.
Pris: 2.800 kr. inkl. rengøring. Derudover betales et depositum på 1.500 kr, som naturligvis returnes såfremt der ikke er skader på bygninger, inventar o.lign.

Fjelstrup Caféen
Caféen er en del af de nybyggede faciliteter, og har et mindre anretterkøkken. Her er der plads til 40 spisende gæster og Caféen har udgang til en 100 m2 dejlig sydvendt terrasse. Vi tilbyder ved leje af caféen, at du også kan leje hallen med for blot 700 kr ekstra.
Pris: 2.300 kr. inkl. rengøring. Derudover betales et depositum på 1.500 kr, som naturligvis refunderes såfremt der ikke er skader på bygninger, inventar o.lign.

Mødelokaler
Caféen er indrettet med skydedøre, således at det kan opdeles i 2 mindre lokaler, der er velegnet til møder. Vi stiller AV-udstyr til rådighed i form af projektor og whiteboard og tilbyder også lettere bespisning af mødedeltagerne.
Mødelokale 1: 40 personer (mødevarighed af 2-4 timer) Pris: 1.200 kr.
Mødelokale 2: 20 personer (mødevarighed af 2-4 timer) Pris: 800 kr.
Mødelokale 3: 10 personer (mødevarighed af 2-4 timer) Pris: 500 kr.
Har du specielle ønsker for dit møde, så kontakt os for yderligere information. Vi finder altid en løsning.

Leje af Hallen
Det er også muligt at leje hallen til udstillinger, konferencer eller andre lignende formål. Se mere på hallen‘s hjemmeside.

Kontakt Svend Christensen for yderligere information. Se kontakt information her på siden.

Kontakt

Halbestyrer
Svend Christensen
21482889
fjelstruphallen@gmail.com

Adresse
Stadion Alle 2
6100 Haderslev

https://fjelstruphallen.memberlink.dk/forsamlingshus