Æ Lokalblad

Bladet udkommer på skrift 4 gange årligt (marts-juni-september-december) i et oplag på 1200 eksemplarer og distribueres til alle husstande mellem Haderslev Fjord i syd og Hejlsminde i nord.

Redaktion, opsætning og distribution drives udelukkende ved frivillig arbejdskraft og finansieringen er kun mulig gennem velvillige lokale annoncører. Se listen over annoncører og støt det lokale erhvervsliv – de støtter os!

Alle privatpersoner, foreninger, organisationer, værn og råd er meget velkommen til at skrive til redaktionen når de har noget på hjerte.

Fat pennen eller din PC’er, hvis du har en god fortælling, ide eller mening, som du mener bør deles med lokalområdet.

Ring til Svenne eller send dit indlæg til fjelstruplokalnyt@live.dk

Hvorfor købe en annonce i Æ Lokalblad?

Høj eksponering
Æ Lokalblad læses stort set alle husstande i hele lokalområdet fra Hejlsminde i nord til Haderslev Fjord i syd og distribueres til 1.200 husstande, så er din virksomhed aktiv i dette område, får du høj eksponering gennem Æ Lokalblad.

Fagregister
Udover din annonce, vil du ligeledes være at finde i bladets fagregister, hvor alle vore annoncører er opstillet, således at læseren kan finde den lokale fagmand eller den lokale service, der er brug for.

Populært indhold i Æ Lokalblad
Bladet indeholder hver gang ca. 60 sider, hvor der er en mange spændende indlæg fra foreninger og organisationer i lokalområdet. Bladets aktivitetskalender giver et fuldt overblik over de næste 3 måneders begivenheder, og ligeledes findes der i bladet kontaktinformation på alle organisation og foreninger. Sluttelig, indeholder bladet ”Stafetten”, der er en beretning af en lokal borger, der har en spændende fortælling.

Annoncetyper
1/3 side

sort/hvid
h: 6,25 cm
b: 12,5 cm

1.000 kr.
årligt

1/2 side

sort/hvid
h: 9,25 cm
b: 12,5 cm

1.500 kr.
årligt

1/1 side

sort/hvid
h: 19 cm
b: 12,5 cm

2.000 kr.
årligt

1/2 side

4 farver
h: 9,25 cm
b: 12,5 cm

2.000 kr.
årligt

Kontakt

Redaktør
Svend Christensen
21482889
fjelstruplokalnyt@live.dk