Fjelstrup Hallen

Fjelstrup Hallen er den ældste i Sønderjylland, bortset fra Sønderjyllandshallen i Åbenrå, og har gennem næsten en menneskealder været lokalområdets dynamiske midtpunkt for både idræt og kultur. Hallen bruges flittigt af Fjelstrup Idrætsforening (FIF). Derudover anvendes hallen også af Fjelstrup Børnecenters skole og børnehave og den kommunale dagpleje.

Leje af Hallen
Det er muligt at leje hallen til udstillinger, konferencer eller andre lignende formål. Basisprisen er 4.500 kr pr. døgn, dog afhængig af hvilket arrangement det drejer sig om. Kontakt os, og lad os få en snak om dine ønsker, så finder vi en løsning på det. Weekend arrangementer (lørdag og søndag) koster 8.000 kr.

Kontakt Svend Christensen for yderligere information. Se kontakt information her på siden.

Nu er det gratis af benytte hallen, når der ikke er planlagte aktiviteter
Hidtil har det været reglen, at både børn og voksne skulle betale et årligt beløb for at anvende hallen, når den var ledig. Men dette er meget svært at administrere, og ofte aner børnene ikke om deres forældre har betalt et sådant abonnement for dem. Derfor har halbestyrelsen og FIF besluttet, at man fremover dropper dette abonnement, dvs. at nu kan alle, unge som ældre, benytte hallen når den er ledig. (i weekenden kan hallen være optaget af gæster fra enten forsamlingshus eller café, som ifm. dette lejemål, også har anvendelse af hallen inkluderet).

Det er IKKE en gratis pasningsordning
Bemærk venligst, at når jeres børn benytter dette tilbud, så er hverken hal eller halbestyrer en gratis pasningsordning. Når børnene opholder sig i hallen udenfor skolens eller FIF’s træningstider, så sker det uden opsyn og forældrene bærer det fulde ansvar ved eventuel tilskadekomst. SFO’en har som hovedregel hallen til rådighed fra kl. 14-16. Benytter SFO’en hallen i det tidsrum, kan andre børn ikke benytte hallen samtidigt. De dage hvor SFO’en ikke benytter hallen, er alle velkomne, men SFO’en benyttelse har ofte sammenhæng med vejret, så man ved aldrig hvornår de er der, og hvornår de ikke er der.

Ordensreglement
Ser vi, at børnene ikke kan finde ud af at opføre sig ordentligt i hallen og øvrige faciliteter, forbeholder vi os ret til at sende dem hjem, -uden yderligere forklaringer. Der vil senere på året blive offentliggjort et nyt, generelt ordensreglement for anvendelse af hallen og tilhørende servicefaciliteter.

Kontakt

Halbestyrer
Svend Christensen
21482889
fjelstruphallen@gmail.com

Adresse
Stadion Alle 2
6100 Haderslev

https://fjelstruphallen.memberlink.dk