Fjelstrup Kirke

Den smukt renoverede Fjelstrup Kirke er bygget omkring år 1200. Den har senromansk kor og skib af munkesten og fra gotisk tid en østforlængelse. Ca. 1000 folkekirkemedlemmer hører ind under Fjelstrup Kirkesogn. Susanne Madsen er præst for både Fjelstrup og Aller Sogn.

Fjelstrup-Aller Sognekor
Fra september til maj synges der i Fjelstrup-Aller Sognekor hver torsdag aften kl. 19.30 i Fjelstrup Præstegårds hyggelige konfirmandstue, hvor alle er velkomne – nej, der er ingen optagelsesprøve for at deltage. Du forpligtiger dig blot til én gang i løbet at sæsonen at medbringe kage eller brød/boller til forsamlingen. Kom og vær med, hvis du har lyst til at synge. Koret medvirker bl.a. ved gudstjenester (høst, Palmesøndag og jul).

Kirkesangerkoret EKKO
Fjelstrup-Aller Kirkesangerteam består pt af 5 kirkesangere, der tilsammen også danner koret EKKO. EKKO medvirker ved gudstjenester (Påske, høst, Alle Helgen, jul og nytår).

Aktivitetsudvalg
Fjelstrup-Aller har et fælles aktivitetsudvalg, som typisk står for diverse arrangementer, lige fra koncerter, Lucia-optog, Krea-cafe og andre tiltag i forbindelse med højtider.

Kirkebladet
Uddeles 4 x årligt af frivillige sammen med Lokalbladet.

Kontakt

Menighedsråds-formand
Lone Nielsen
26660610
formand.fjelstrupmr@hotmail.com

Præst
Susanne Madsen
74566263
sm@km.dk

Graver
Laila Weitling
fjelstrupkirke@gmail.com
23 44 94 86
mandag til torsdag: 8-16, fredag: 8-12

Adresse
Fjelstrup Landevej 40-41
6100 Haderslev

https://sogn.dk/fjelstrup
https://www.facebook.com/fjelstrupkirke